Nieuws

IJssie!

100% cacao
11 november 2021/door Garlic

Chocolade en …

Vergeet chocolade en fruit, wij hebben een goddelijke choco-combi die je absoluut moet proberen!
11 december 2020/door Garlic

Klimaatverandering en chocolade

Zo nu en dan roept iemand dat we door de verandering van het klimaat mogelijk zonder chocolade komen te zitten. Hoe zit dit nou eigenlijk? Rokbar zocht het uit.
17 november 2020/door Garlic

Hydrateer met chocolade

Hydratatie is niet alleen belangrijk in de zomer. Juist in de herfst verdient je huid wat extra aandacht!
28 oktober 2020/door Garlic

Interview: Sioejeng Tsao

Sioejeng Tsao, de 29-jarige kunstenaar en intersectioneel feminist. Je vindt haar werk in kranten, op tv en online. We stelden haar wat vragen.
5 oktober 2020/door Garlic
kumasi-juice

Maak kennis met dit hemelse sapje

Een sapje zo lekker dat je het bijna niet gelooft. Hoe dat tot stand kwam? En wat is de link met Rokbar? Een gesprek met Lars Gierveld.
26 juni 2020/door Garlic

Lekker smullen met Cassandra!

Dit doet mij denken aan vroeger toen ik kind was en in Zweden woonde.
17 juni 2020/door Garlic

Zeg het met chocolade!

Rokbar-chocolade is het perfecte cadeau om weg te geven aan je relaties, medewerkers en klanten.
2 juni 2020/door Garlic

De wereldwijde effecten van COVID-19

De wereld lijkt even helemaal stil te staan. COVID-19 heeft helaas ook effect op Rokbar.
15 mei 2020/door Garlic

De gelukkig held(in) is …

Speciaal voor Moederdag vroegen wij jullie naar jullie helden. Massaal gaven jullie gehoor aan onze oproep.
7 mei 2020/door Garlic

Rokbar is CO2 neutraal!

Wij houden van de aarde. Daarom besloten wij iets terug te doen en de CO2 die wij uitstoten, te compenseren.
21 maart 2020/door Garlic

Supergemakkelijk chocolade bestellen

Sinds vorige maand hebben wij onze nieuwe webshop live staan. Bestel snel jouw favoriete producten.
11 maart 2020/door Garlic
Toon meer