Nieuws

Kom proeven bij het Chocoa festival

Een nieuwe batch uit Peru, die nèt ietsje anders smaakt … Kom proeven op het Chocoa festival in de Beurs van Berlage, Amsterdam. 22 en 23 februari 2020.
19 februari 2020/door Marijke

Rokbar aanwezig bij symposium Wereldwijven

De Wereldwijven is een uniek netwerk van Nederlandstalige vrouwen die op verschillende plekken in de wereld wonen. Op 5 oktober was hun eerste symposium! Rokbar was daar aanwezig met een stand.
6 november 2018/door Marijke

Goud voor onze chocolademaaktster

Onze chocolade wordt gemaakt door Shattel chocolatier in Lima, Peru. Lisi Montoya maakt prijswinnende chocola van bonen uit verschillende gebieden van het Peruaanse Amazonebekken. En daar maken wij dus onze Rokbar van.
6 november 2018/door Marijke

You Rok, Annelies!

Meet Annelies. Zij won onze winactie in september en zo te zien heeft ze ervan genoten. Gefeliciteerd.
6 november 2018/door Marijke

En onze distributeur is …

High Five Company, een bedrijf dat topkwaliteit chocolade distribueert, heeft Rokbar in zijn assortiment opgenomen. Zijn we trots op.
6 november 2018/door Marijke

Booking.com werknemer van de maand

Booking.com heeft een belangrijke missie: ‘to empower people to experience the world’. Onze missie is ‘to empower women in the world to experience freedom’. Booking.com begrijpt onze missie en ondersteunt ons daarbij.
6 november 2018/door Marijke

Mmmmm, recept voor gezonde lekkerbekken

Hou jij ook van lekker en gezond? Kijk voor inspiratie op healthfoodlove.nl van Anne. Wij troffen er een vegan yoghurttaart met aardbeitopping, gegarneerd met chocola van Rokbar. Echt! Om je vingers bij af te likken.
6 november 2018/door Marijke

Onze rok-and-roll ride tot nu toe

De laatste keer dat we elkaar spraken, was al een tijdje terug, maar we hebben niet stil gezeten. Integendeel, het is ook de media opgevallen en Rokbar is dan ook regelmatig in het nieuws. Zelfs koningin Maxíma kent Rokbar inmiddels
6 november 2018/door Marijke

Heilige boontjes ontmoeten cacaobonen

Onlangs is Heilige Boontjes een samenwerking aangegaan met onze cacoaboontjes. Rokbar gaat daarom mee in het kerstpakket van Heilige Boontjes voor haar klanten.
6 november 2018/door Marijke

Want a bite? Kom naar de proeverij!

We zijn er echt trots op om de eerste chocoladereep te presenteren die 100% door vrouwen is gemaakt.
25 juli 2018/door Marijke

Bedankt voor de complimenten en de tips

Trots waren we. Maar ook nieuwsgierig. Wat zouden de mensen vinden van onze nieuwe chocola? Veel geïnteresseerde bezoekers kwamen naar onze stand en 67 vulden de enquête in over de smaak, het design, het verhaal erachter en de prijs. Wat zij vonden?
25 juli 2018/door Marijke

Foto’s van Chocoa 2018!

You Rok! Bedankt voor je bezoek aan onze stand bij Chocoa 2018.
Jouw foto vind je hier.
20 juli 2018/door Marijke