Nieuws

kumasi-juice

Maak kennis met dit hemelse sapje

Een sapje zo lekker dat je het bijna niet gelooft. Hoe dat tot stand kwam? En wat is de link met Rokbar? Een gesprek met Lars Gierveld.
26 juni 2020/door Marijke

Lekker smullen met Cassandra!

Dit doet mij denken aan vroeger toen ik kind was en in Zweden woonde.
17 juni 2020/door Marijke

Zeg het met chocolade!

Rokbar-chocolade is het perfecte cadeau om weg te geven aan je relaties, medewerkers en klanten.
2 juni 2020/door Marijke

De wereldwijde effecten van COVID-19

De wereld lijkt even helemaal stil te staan. COVID-19 heeft helaas ook effect op Rokbar.
15 mei 2020/door Marijke

De gelukkig held(in) is …

Speciaal voor Moederdag vroegen wij jullie naar jullie helden. Massaal gaven jullie gehoor aan onze oproep.
7 mei 2020/door Marijke

Rokbar is CO2 neutraal!

Wij houden van de aarde. Daarom besloten wij iets terug te doen en de CO2 die wij uitstoten, te compenseren.
21 maart 2020/door Marijke

Supergemakkelijk chocolade bestellen

Sinds vorige maand hebben wij onze nieuwe webshop live staan. Bestel snel jouw favoriete producten.
11 maart 2020/door Marijke

En de winnaar is…

Het is bijna Internationale Vrouwendag, tijd voor de uitslag van de win-actie!
5 maart 2020/door Marijke

Chocoa 2020!

Afgelopen weekend waren wij op Chocoa. Vol trots presenteerden wij onze nieuwe verpakking, de tweede batch Kimbiri reep uit Peru en onze nieuwe plannen.
26 februari 2020/door Marijke

Kom proeven bij het Chocoa festival

Een nieuwe batch uit Peru, die nèt ietsje anders smaakt … Kom proeven op het Chocoa festival in de Beurs van Berlage, Amsterdam. 22 en 23 februari 2020.
19 februari 2020/door Marijke

Rokbar aanwezig bij symposium Wereldwijven

De Wereldwijven is een uniek netwerk van Nederlandstalige vrouwen die op verschillende plekken in de wereld wonen. Op 5 oktober was hun eerste symposium! Rokbar was daar aanwezig met een stand.
6 november 2018/door Marijke

Goud voor onze chocolademaaktster

Onze chocolade wordt gemaakt door Shattel chocolatier in Lima, Peru. Lisi Montoya maakt prijswinnende chocola van bonen uit verschillende gebieden van het Peruaanse Amazonebekken. En daar maken wij dus onze Rokbar van.
6 november 2018/door Marijke
Toon Meer