Onze rok-and-roll ride tot nu toe

“Ja, we zijn een beetje te laat voor de International Women’s Day, maar toch. Mogen de vrouwen ook eens in de spotlights staan wat ondernemerschap betreft?”

Zo begint een artikel in vrouwenmagazine ELLE over zes organisaties voor of van de powervrouw. Geweldig dat Rokbar hierin wordt genoemd als bedrijf dat gelijkheid en sociale gerechtigheid onder de aandacht brengt.

Nu is Rokbar sinds de oprichting al regelmatig in het nieuws geweest. Er stonden artikelen in het Biojournaal, in One World, dagblad Trouw, in het Choc Check chocoladeblog en in KoffieTcacao, hét magazine voor koffie, thee en cacao. Ook werden we door Tony Chocolonely gepromoot als een reep ‘die je moet hebben’ tijdens een seminar over cacao en duurzaamheid in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. En House of Rebels organiseerde een persdag voor merken die zij ondersteunen, waar Rokbar onderdeel van uitmaakte. Zo liften we mee in de goodiebag voor de deelnemers. Koningin Maxíma is inmiddels ook bekend met Rokbar. Zij nam een reep in ontvangst na haar presentatie en deelname aan het financial inclusion-seminar, georganiseerd door KIT en FMO in Amsterdam.

Waarom vertellen we je dit? Omdat we een beginnend merk zijn en we zichtbaarheid nodig hebben. Natuurlijk verkopen we graag onze repen aan consumenten in zo veel mogelijk winkels. Maar daarnaast zijn we op zoek naar bedrijven die onze repen willen kopen als duurzaam geschenk voor hun relaties en personeel. Hoe meer we in kranten en tijdschriften staan, hoe meer mensen onze naam leren kennen.

Help jij mee?